Евгени Минчев завлече благотворителността с 5 бона

Вместо ватмана, в къщата на VIP Brother влетя пуякът Евгени
18 мар 2009 10:11,
108
Евгени Минчев завлече благотворителността с 5 бона
Снимка: Булфото

След скандала Славков–Кошлуков екипът на VIP Brother 3 заформи пореден сеир с отказа на паркетния лъв Евгени Минчев да стане съквартирант.

Оказа се, че Минчев поискал 5 хиляди лева, за да участва, но впоследствие забягнал в Англия.

А многократните опити на продуцентите да се свържат със светския хроникьор се оказали безуспешни.

И в Къщата вместо него беше вкаран пуякът Евгени.

Снощи още четири родни звезди прекрачиха прага на Къщата на VIP Brother.

Олимпийската шампионка Мария Гроздева, футболистът от „Локомотив” (София) Саша Антунович, рапърът Устата, новата Мис България Антония Петрова нахлуха с апломб и усмивки.

„Ох, всички ви познавам, пък мен никой не ме познава“, каза пернишката миска.

Третият сезон на шоуто е изцяло благотворителен, затова и през следващите осем седмици ВИП-овете ще събират пари за най-различни, предимно социални каузи.

Първата от тях е свързана с талантливи момичета и момчета, които са в домове за изоставени деца.

Затова и съквартирантите бяха разделени на отбори с водачи – Софи Маринова, Устата, Милко Калайджиев, Ицо Хазарта и Део, които имат записани албуми.

Останалите ще трябва да изберат техни песни и днес да ги изпеят по време на живото предаване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
Марлон Брандо преди 15 години
Не го гледам,случайно съм тук и не коментирам.На мен лично ми е безразлично
26
1
 
0
 
! Отговори
penka преди 15 години
еми ватмана си остава ватман,сами си правете изводи
25
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много интересно, значи благотворително не можеха да дадат някъде 5хил.лв, а за едно интервю на някой, който нито е певец, нито е балетмайстор прочут, нито е учен някакъв са дали.
24
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ток в последствие забегнал в Англия, забавно хаха.
23
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много се изложи брадъра снощи с 5000лв на Евгени Минчев.Хубаво дали сте ги за да се яви на срещата ,после другото си е негова работа.Толкова жалък беше Кънчев,че.. Но Маргото им го каза ,сигурна съм ,че са съжалили ,че е поканена.Направиги на пух и прах.
22
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
za kakva blagotvoritelnost govorqt kato sa vzeli pari pove4eto za da u4astvat,tova e tolkova naglo i po6lo 4e nqmam dumi,evala na mihneva i dikov,t slavkov e nai-nagliq i otvratitelen tip vatre,drugite sa ok
21
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, така е за Минчев, парите са за интервюто, а не за участието, но пак изглежда грозно като всички говорят за благотворителност.А и нали малко трябва и да украсят, да става шоу.
20
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
рапър ли остана последно Устата? та този за шепа стотинки и хеви-метъл ще пропее
19
1
 
0
 
! Отговори
Ками преди 15 години
Защо ли не ме изненада Генчо?На Маргарита Михнева - едно голяма Браво, много пряма жена, така трябва.Но няма защо да вините всички участници, сред тях има известни, често ги гледаме по ТВ и има човечни сред тях, дори и да не са всички.
18
1
 
0
 
! Отговори
Евгени Минчев преди 15 години
5000лв. са дадени на Евгени Минчев за да се яви на разговор с продуцентите. Това е била неговата цена за да се яви! Той е достатъчно известен и щом са прецинили че си заслужава да ги дадът за да има възможност да го убедят да участва значи сега не трябва така грозно да спекулират с тези пари. Просто явно Минчев не се е съгласил на участие и това си е негово право. Парите са му дадени за разговор с продуцентите те не са капоро за участие!!!
17
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много интересно... вчера видях евгени минчев на алабин, не вярвам да е забягнал където и да е. поредния цирк от страна на вип брадър, за да предизвиква интерес. нагласена истрия е това
16
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Михнева и Диков им разказаха играта на БРАДАРИТЕ.Като е благотворително, защо нова тв и продуцентите ,не се откажат от печалбата си.Защото мойто си е мое а чуждото общо.
15
1
 
0
 
! Отговори
VV преди 15 години
Както каза вчера Маргарита Михнева, грижата за децата по домовете е функция на държавата. Но когато тя отсъства от тези отговорности, на практика никой не се грижи за тези деца. Никой, включително и VIP Brother! Нали никой не вярва, че дори и лев ще стигне до децата? Смешно е да се твърди подобно нещо. Vip Brohter е машина за събиране на пари от лумпенизирани телевизионни зомбита/зрители, които в името на сеира и простотията пускат смс-и за да могат продуцентите на предаването да си купят още по-скъпа къща/кола/яхта ... Ако наистина на някой му пука за тия деца, това което трябва да направи със сигурност не е пускането на смс в подобен род "акции", дори и БГ Коледа е упорочена кампания, а просто да отидете и да дарите на децата това което сте решили, било то дори и 1 шоколад (цената на 1 смс)
14
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
По отвратителна личност от него не съм виждала, какво си въобразява той, що за светска личност е, това направо си е смешно. Чие лоби се опитва да го качи на пиедестал, в първите години беше що годе нормален и приемлив, но сега направо се забрави. Журналистите трябва да спрат да го дигат, просто да го игнорират, ще го видим дали наистина ще се пуйчи. Браво на Вип Брадърс, че вкараха пуяка Евгени, той това си заслужава. Аз мисля, че трябва да го подвете под отговорност. За каква благотворителност ще говориме, след като той се хвали колко хиляди има по него, нека ги свали и ги даде за бедните. Просто съм възмутена от неговото държание.
13
0
 
0
 
! Отговори
mvp преди 15 години
При средно 50 бона хонорар на участник, а сметнете колко пари трябва да избият първо продуцентите от SMS-ите на балъците, за да може да остане и някоя троха за благотворителност.По голямо лицемерие от това скоро не е имало. Взимаш космически хонорар, но иначе мноооого обичаш благотворителността, много си състрадателен и малките дечица са каузата на която би посветил живота си... Който се набута дори с един SMS е наивник и ***!!!
12
1
 
0
 
! Отговори
Милен преди 15 години
По принцип не гледам Бай Брадър в каквато и да е разновидност (Big/VIP), но тоя сезон започна обещаващо. Изкефих се на Михнева и Диков, защото казаха реални неща на живо и пред всички. Особено за .в.е.н.с.к.о.т.о поведение на пишман политика Кошлуков - Тошко директно си му каза, че не се майтапи за преди 10-ти ноември и оня ако беше мъж трябваше да си събере чукалата и да се махне с дойстойнство. Иначе най-ме кефят Део, Хазарта, Саша и Тошко, както и мед. сестрата и М. Гроздева - те са най-истинските измежду останалите префърцунени ВИП персони. А новата миска май е доста куха лейка, но това само бъдещето ще покаже.
11
1
 
0
 
! Отговори
Milko преди 15 години
POSHLOST!!! Sprete da mi tikate pod nosa tazi gnusotija! Propagandirajki takiva debilni izjavi, vie stavate edna ot prichinite za vidiotjavaneto na horata v tazi strana. Opitajte da budete na nivoto na otgovornostite si!
10
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Подкрепям мненията на всички относно Михнева и Диков! Изказванията на Михнева бяха много точни и правилни. Диков беше раздвоен, което е разбираемо, но Михнева разказа играта на Ники Кънчев и това беше страхотно!
9
1
 
0
 
! Отговори
kacar преди 15 години
imat li zvezdite sarca?ne!tezi tuk sa palen proval!tova ne sa zvezdi a jadni za slava selqci palni sme6nici !gavra s kulturata i elita na naciqta!oskarblenie za vsi4ki ni!Toparev ti si ***
8
1
 
0
 
! Отговори
приятел преди 15 години
Михнева и Диков ме възхитиха.Има все още мислещи българи.Да сте живи и здрави.